divendres, 3 de febrer del 2017

Cinquè Diumenge del Temps Ordinari (Cicle A)

Diumenge, 5 de febrer de 2017

Sant Mateu, 5, 13-16

En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: “Vosaltres sou la sal de la terra. Si la sal ha perdut el gust, amb què la tornarien salada? No serà bona per a res, la llançaran al carrer per a que la gent la trepitgi.
Vosaltres sou la llum del món. Un poble dalt d’una muntanya no es pot amagar. Tampoc quan algú encén un llum no el posa sota una mesura, sinó en un lloc alt, i fa llum a tots els qui són a casa. Igualment ha de resplendir la vostra llum davant la gent, llavors, en veure el bé que heu obrat, glorificaran el vostre Pare del cel”.

Comentari

De què ens serveix dir que som cristians si després, al quefer diari, ens comportem de qualsevol manera. No és fàcil ser un sant, però el mínim que podem esperar de nosaltres mateixos és que la gent que ens envolta pensi: “És una bona persona”. Perquè és el que diu Jesús, si els que ens anomenem cristians actuem malament, quin testimoni de Déu donarem a tots aquells que són ateus, agnòstics o d’una altra creença?

Intentant sempre ser uns bons cristians ens permetrà anar apropant-nos més a Déu i ajudar als nostres germans a actuar de la mateixa manera, perquè no és cert que sempre intentem imitar aquells a qui admirem?.

Objectiu

Reflexionar sobre si el meu testimoni en el dia a dia està d'acord amb les meves idees cristianes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada