divendres, 30 d’octubre del 2015

Solemnitat de Tots Sants (Cicle B)

Diumenge, 1 de novembre de 2015

Sant Mateu 5,1-12a

En aquell temps, en veure Jesús les multituds, pujà a la muntanya, s'assegué i els deixebles se li acostaren. Llavors es posà a parlar i els instruïa dient:
"Feliços els pobres en l'esperit: el Regne del cel és per a ells. Feliços els qui estan de dol: vindrà el dia que seran consolats. Feliços els humils: són ells els qui posseiran el país. Feliços els qui tenen fam i set de ser justos: vindrà el dia que seran saciats. Feliços els compassius: Déu els compadirà. Feliços els nets de cor: són ells els qui veuran Déu. Feliços els qui posen pau: Déu els reconeixerà com a fills. Feliços els perseguits pel fet de ser justos: el Regne del cel és per a ells. Feliços vosaltres quan, per causa meva, us ofendran, us perseguiran i escamparan contra vosaltres tota mena de calúmnies: alegreu-vos-en i feu festa, perquè la vostra recompensa és gran en el cel".

Comentari

Molt sovint el món em desconcerta. No sóc capaç d’entendre moltes coses que hi veig. Les guerres, les injustícies, el patiment, les malalties, els abusos, gent amb seriosos problemes mentals, egoismes, escales de valors que no entenc, famílies trencades, nens que pateixen... miro cap a Déu y li pregunto per què.

I hi ha vegades que acabo llegint el passatge de les benaurances.

No diria la veritat si digués que em quedo completament tranquil, però sí que és cert que Jesús em conforta amb les seves paraules.

Com milloraria el món si tots les tinguéssim en compte.

Objectiu

Repassar el meu dia a dia sota la llum de les benaurances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada