divendres, 13 de novembre del 2015

Trenta-tresè Diumenge del Temps Ordinari (Cicle B)

Diumenge, 15 de novembre de 2015

Sant Marc, 13, 24-32

En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: “Aquells dies, després d’aquelles desgràcies, el sol s’enfosquirà, la lluna no farà claror, les estrelles aniran caien del cel i els estols que dominen allà dalt trontollaran. Llavors veuran venir els Fill de l’home sobre els núvols amb gran poder i amb gran majestat. Mentrestant enviarà els àngels per reunir els seus elegits, que vindran de tots quatre vents, des dels extrems més llunyans de la terra i del cel. Mireu la figuera i apreneu-ne la lliçó: quan les seves branques es tornen tendres i neixen les fulles, sabeu que l’estiu s’acosta. Igualment, quan vosaltres veureu tot això, sapigueu que ell s’acosta, que ja és a les portes. Us dic amb tota veritat que no passarà aquesta generació sense que s’hagi complert tot això. El cel i la terra passaran, però les meves paraules no passaran. Ara, del dia i de l’hora, ningú no en sap res, ni tan sols els àngels ni el fill; només ho sap el Pare”.

Comentari

Aquest és un passatge que vol donar esperança a tots aquells que estan angoixats, que no acaben de veure el sentit de la vida a la terra, que passen fatalitats, que no tenen un moment per a gaudir de la vida, sinó que fins i tot, a vegades només poden dedicar esforços a sobreviure. Jesús tornarà, nosaltres ressuscitarem i gaudirem d’una nova terra on l’amor estarà sempre present, ningú patirà, tothom serà feliç i viurem amb comunió amb Déu i els germans.

Del dia i l’hora no en sabem res, però no m’importa, l’únic que m’importa és pregar a Déu per a que al seu moment tingui en compte que vull estar allí. Conec les meves imperfeccions, les meves febleses... però també conec l’immens amor que Déu ens té, i confiant en aquest amor, crec que vindran moments millors per a tots, moments de joia, felicitat i amor compartit. (I no vull oblidar que dins les nostres possibilitats hauríem de ser capaços d’intentar portar aquests ideals del Regne de Déu a la realitat que ens està tocant viure).

Objectiu

Pregar a Déu per a que ningú deixi conscientment a Déu de banda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada